Hoe werkt het?

Stap 1
Begin met het volledig en waarheidsgetrouw invullen van het aanvraagformulier voor de Bali toeristenbelasting. Hierbij zijn persoonlijke gegevens, een kopie van uw paspoort en de gewenste ingangsdatum van het toegangsbewijs vereist. We raden u aan het ingevulde formulier nogmaals te controleren om er zeker van te zijn dat u uiteindelijk een correct toegangsbewijs ontvangt. We behandelen uw informatie met de hoogste vertrouwelijkheid en gebruiken deze uitsluitend voor het aanvraagproces.

 

Stap 2
Na het volledig en waarheidsgetrouw invullen van alle gegevens, kunt u eenvoudig en snel betalen via de vertrouwde online betaalmogelijkheid iDEAL of Bancontact.

 

Stap 3
Na ontvangst van uw gegevens en betaling voeren wij een eerste controle uit. Hierbij werpen we een korte blik op de ingevulde gegevens om eventuele veelvoorkomende fouten in het aanvraagformulier snel te herkennen. Mocht er een fout zijn, nemen we contact met u op via e-mail of telefonisch.

 

Stap 4
Indien bij de eerste controle geen fouten zijn opgemerkt en de geldigheid correct is, verwerken wij de aanvraag bij de instantie in Bali. Binnen 18 uur ontvangt u per e-mail uw geldige Bali toeristenbelasting. Het is van belang uw toegangsbewijs voor vertrek goed leesbaar af te drukken en uiteraard mee te nemen op vakantie. We wensen u een plezierige tijd in Bali toe!